Companii

VIDEO ZF Live. Dorin Catană, de la CEO la propria afacere: E greu, e foarte greu

Autor: Cătălina Butan, Razvan Muresan

09.07.2013, 20:21 936
După 13 ani de muncă în industria farma, atât în România, cât şi în străinătate, Dorin Catană a decis să renunţe la cariera de director al lanţului de farmacii Centrofarm şi să devină antre­prenor. Trecerea la propria afacere online în domeniul marketingului afiliat a fost mai dificilă decât se aştepta.
 
„Sunt multe lucruri care s-au schimbat, de la conducerea unei echipe de 600 de oameni la 5 per­soane. Este o schimbare radicală, de la un stil în care delegi foarte mult, unde te bazezi pe echipă, trebuie să te restrângi. Acum e o atmosferă mult mai destinsă, relaţiile sunt mai strânse“, spune Dorin Ca­tană, proprietarul afa­cerii online CashCow.ro.  
 
 
 
Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.