VIDEO ZF Live. Silviu Drăgănescu, consultant în business: Cum vor putea inspectorii fiscali să-şi dea seama când neplata unor contribuţii este „cu intenţie“? Această expresie poate da naştere la foarte multe abuzuri

Secțiune susținută de Medlife Logo

13 dec 2017 Autor: Ştefan Stan

„Dacă eu, ca antreprenor, nu plătesc, ajung la puşcărie. Atunci şi dacă un funcţionar al statului nu îmi plăteşte o factură în acelaşi termen pe care mi-l impune mie, să intre la puşcărie şi el. Guvernanţii care nu îşi respectă programul de guvernare, de asemenea la puşcărie.“
 
Una dintre cele mai mari probleme ale legii prin care neplata la buget a contribuţiilor şi impozitelor reţinute de patroni devine infracţiune pedepsită cu închisoarea este expresia „cu intenţie“ din textul ei, care este extrem de subiectivă şi poate da naştere la foarte multe abuzuri, a declarat Silviu Drăgănescu, consultant în afaceri, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
consultant
, business
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide