Companii

Viitorul mall prinde contur. Catinvest vrea să modernizeze centrul comercial din zona Orhideea din Capitală

Orhideea Towers

Orhideea Towers

Autor: Bogdan Alecu

18.07.2017, 00:05 18286

Grupul francez Catinvest, care deţine patru centre comerciale în România, are în plan dema­ra­rea în perioada următoare a unei investiţii de mo­dernizare a centrului comercial Orhideea din Capi­tală, în condiţiile în care acesta este amplasat în centrul viitorului pol de bi­rouri din zona Grozăveşti.

Potrivit unor surse apropiate com­paniei, pri­mele pla­nuri urmează a fi comu­nicate în toamna acestui an. Carrefour Ro­mânia nu a oferit niciun comentariu pe această temă.

Compania a iden­tifi­cat formula de moder­ni­zare a centrului comercial, care implică păstrarea galeriei comerciale din faţa Carrefour şi mizează pe extinderea celeilalte laturi, însă cel mai probabil încă nu a primit autorizaţia de construire. De asemenea, potrivit aceloraşi surse, Carrefour a cerut ca activitatea hiper­mar­ke­tului ce funcţionează în cadrul centrului co­mercial să nu fie afectată de extindere.

Miza viitorului mall de la Orhideea o reprezintă faptul că este amplasat vizavi de noile pro­iecte de birouri  The Bridge şi Orhideea Towers ale Forte Partners şi CA Immo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO