Companii

Vincenzo Aquino, Nusco Imobliara: La Nusco City circa 25-30% din clienţi cumpără cu finanţare bancară, restul vin cu fonduri proprii. Planul companiei este de a construi 300-400 de apartamente pe an în următorii zece ani, adică peste 3.000 de apartamente

Planul companiei este de a construi 300-400 de apartamente pe an în următorii zece ani, adică peste 3.000 de apartamente.

Planul companiei este de a construi 300-400 de apartamente pe an în următorii zece ani, adică peste 3.000 de apartamente.

Autor: Bogdan Alecu

29.04.2022, 18:00 329

Pe măsură ce preţul apartamentelor creşte, ponderea celor care apelează la creditare scade, explică Vincenzo Aquino, COO al Nusco Imobliara, compania care dezvoltă proiectul Nusco City în zona Pipera, aproape de Barbu Văcărescu.

Nusco Imobiliara, dezvoltatorul imobiliar controlat de familia Nusco, a demarat anul trecut în zona Pipera din Capitală, unde are şi showroomul Pinum alături de o fabrică de uşi, un nou proiect rezidenţial.

„Clienţii caută soliditate, credibilitate, caută un dezvoltator care livrează. 70% din apartamente sunt de 2 camere, 55-60 mp. O pondere de clienţi care cumpără prin credit bancar este mai mică aici decât în alte zone, 25-30% cumpără prin credit, iar restul cumpără cash, din surse proprii. În alte zone, cum a fost proiectul din Pantelimon, procentul creditelor era de 95%. Sunt şi investitori care cumpără apartamente pentru a le închiria“, a spus Vincenzo Aquino, COO al Nusco Imobliara, în cadrul teleconferinţei ZF Rezidenţial: cum evoluează piaţa rezidenţială în 2022? realizată de ZF în parteneriat cu Alumil, Credit Europe Bank, Hagag, Mobexpert Homes, Nusco Imobiliara, One United Properties, Prime Kapital, Quadra Casa, Reynaers Aluminium şi SVN România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO