Companii

Viorel Opaiţ, JLL: Jucătorii mici nu mai au putere să ţină piept extinderii marilor investitori

Viorel Opaiţ, JLL: Jucătorii mici nu mai au putere să ţină piept extinderii marilor investitori

Viorel Opaiţ, JLL România: Chiriaşii preferă jucătorii cu portofolii, pentru că pot să negocieze pachete de închiriere mai avantajoase.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.09.2018, 00:05 854

♦ Precauţia chiriaşilor este cu atât mai mare cu cât în perioada în care criza financiară s-a instalat unele proiecte nu au mai fost finalizate din cauza lipsei de finanţare.

Piaţa locală de birouri se află într-o etapă de maturizare şi de creştere a încrederii pe care o generează în rândul chiriaşilor, în condiţiile în care dezvol­ta­torii mari sunt cei care dictează, în detri­mentul celor mici.

„Chiriaşii preferă jucătorii cu portofolii, pentru că pot să negocieze pachete de închiriere mai avantajoase. În acest sens, vedem că până şi jucătorii locali, cu experienţă şi putere financiară, cum este cazul Forte Partners, dezvoltă portofolii de proiecte. Acestea indică o profesionalizare a pieţei imobiliare româneşti şi, de asemenea, o globalizare a acestui sector al economiei“, este de părere Viorel Opaiţ, business development director în cadrul JLL România.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO