Companii

Virgil Harabagiu, proprietarul Perla Bucegi din Sinaia: Turismul viticol este viitorul, vom dezvolta mai multe vile şi un restaurant în Dealu Mare. Complexul turistic va avea o capacitate de 60 de locuri, iar investiţia estimată se ridică la 1,2 mil. euro

ANTREPRENORI LOCALI

Virgil Harabagiu, proprie­tarul Perla Bucegi din Sinaia

Virgil Harabagiu, proprie­tarul Perla Bucegi din Sinaia

16.09.2021, 17:00 356

Virgil Harabagiu, proprie­tarul Perla Bucegi din Sinaia, care deţine şi 30 de hectare de viţă de vie în zona Dealu Mare, are în plan să dez­volte un com­plex turistic format din vile, dar şi un restaurant pe nişa de turism viticol pentru a atrage mai mulţi turişti la degustări.

„Turismul viticol este viitorul, văd potenţial pe această nişă şi ne-am propus să facem o investiţie la Dealu Mare. Este nevoie de facilităţi de cazare pentru a dezvolta acest tip de turism. Avem în plan să construim câteva viluţe, dar şi un restaurant“, a declarat pentru ZF Virgil Harabagiu.

Virgil Harabagiu este unul din antreprenorii locali care au pariat pe afaceri în turismul de pe Valea Prahovei,  dar şi într-un business din domeniul vinului, el deţinând în prezent o podgorie şi o cramă în zona Dealu Mare (plaiul viticol Gura Vadului, Mizil). El a mizat pe plantaţii cu soiuri româneşti precum Fetească Neagră, Fetească Regală sau Tămăioasă Românească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO