Companii

Virgil Mândru, proprietarul Tohani România: „Turismul viticol este speranţa de viitor. Lucrăm la un proiect de 50 de bungalouri pe un deal în spatele cramei“

Virgil Mândru, proprietarul Tohani România: Experimentul pe care l-am făcut la Crama Apogeum a arătat că există un public avid de a vizita cramele, de a înţelege vinul, de a participa la degustări.

Virgil Mândru, proprietarul Tohani România: Experimentul pe care l-am făcut la Crama Apogeum a arătat că există un public avid de a vizita cramele, de a înţelege vinul, de a participa la degustări.

Autor: Georgiana Mihalache

11.07.2022, 19:20 204

♦ Dezvoltarea turismului este cartea pe care pariază proprietarul producătorului românesc de vinuri Tohani România ♦ Investiţia în 50 de bungalouri amplasate în vie ar ajunge la peste 7,5 mil. euro, fiecare căsuţă necesitând 150.000 de euro.

Un proiect de 50 de căsuţe de tip bungalou, amplasate direct în vie este planul de investiţie pentru următorii ani al antreprenorului Virgil Mândru, proprietar şi CEO al producătorului de vin Tohani România. Cu o investiţie de 150.000 de euro pentru fiecare astfel de spaţiu, proiectul pe care antreprenorul vrea să îl demareze ar ajunge la 7,5 mil. euro.

„Lucrăm la un proiect nou, cu 50 de bungalouri, pe un deal în spatele cramei. Suntem avantajaţi că suntem foarte aproape de Bucureşti. Dealu Mare a devenit un fel de Bordeaux al României şi turismul se dezvoltă foarte tare. Dacă este un sector în care putem paria cu câştig 100% este cel de turism viticol, este cartea câştigătoare. Suntem în faza de proiect, durează să obţinem aprobările. Suntem în faza de PUZ pentru că noi construim bungalouri în vie, vrem să creăm acea unire cu natura, vrem ca cei care ne vizitează să trăiască în mijlocul viei. Dacă totul este în regulă, poate de anul viitor începem construcţia“, a spus Virgil Mândru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO