Companii

Vlad Stanislav, GEZE România, compania care pune uşi mallurilor şi clădirilor de birouri: Dacă aş fi investitor, aş analiza cu atenţie contextul politic din România

Vlad Stanislav, GEZE România, compania care pune uşi...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.09.2018, 00:05 626

♦ Compania a furnizat produse în ultimul an pentru birourile Lidl din zona Aviaţiei, pentru mai multe malluri ale NEPI şi proiecte de birouri precum Globalworth Campus sau The Bridge.

GEZE România, subsidiara locală a producătorului german de uşi şi ferestre cu acţionare automată GEZE, mizează pe afaceri cu 10% mai mari în următorul an financiar (1 iulie 2018 – 30 iunie 2019) faţă de cel anterior, când vânzările s-au situat la 4,1 milioane de euro. Creşterea în anul financiar care s-a în­cheiat pe 30 iunie 2018 a fost de 15%, însă acum com­pania este mai rezervată în previziuni, ca ur­mare a contextului politic tensionat din România.

„Abordăm următorul an cu prudenţă, am planificat o creştere de 10%. Urmărim cu atenţie situaţia politică, deoarece mediul instabil generează o scădere a interesului investiţional. Dacă aş fi investitor acum, aş analiza cu atenţie situaţia din România, unde lipsa infrastructurii şi situaţia politică nu generează un mediu propice investiţiilor“, spune Vlad Stanislav, managing director la GEZE România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO