Companii

În ce vrea să investească producătorul de medicamente Antibiotice Iaşi în 2023? Bugetul propus pentru investiţii este de peste 80 mil. lei. Sursele de finanţare sunt majoritatea proprii, 66 mil. lei, iar restul sunt din rezerve

În ce vrea să investească producătorul de medicamente...

Autor: Georgiana Mihalache

02.02.2023, 12:00 472

Dezvoltarea de produse noi în portofoliu şi modernizări ale infrastructurii actuale sunt cele mai mari obiective de investiţii.

Producătorul româ­nesc de medicamente Antibiotice vrea să investească peste 88 mil. lei în 2023 în platforma de producţie de la Iaşi, din surse proprii şi din rezerve, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli propus de companie pentru anul 2023.

Cea mai mare parte a bugetului propus este pentru investiţii noi – aproape 32 mil. lei, dintre care jumătate din sumă este dedicată dezvoltării portofoliului de produse. Antibiotice Iaşi are o divizie puternică de cercetare, având din 2006 un centru de studii clinice, atât pentru produsele proprii, dar şi pentru clienţi externi din Europa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO