Companii

Vrea să cucerească Estul cu burlane şi ţiglă de Băicoi

Vrea să cucerească Estul cu burlane şi ţiglă de Băicoi

Dan Mircescu, Final Distribution: Sperăm ca exporturile să genereze cel puţin 25-30% din cifra de afaceri de anul acesta

Autor: Andreea Neferu

14.01.2013, 00:07 1968

Producătorul şi importatorul de sisteme pentru acoperiş Final Distribution, deţinut de familia Mircescu, spune că este în discuţii avansate pentru demararea exporturilor în Ucraina, Republica Moldova şi Polonia, după ce anul trecut s-au concretizat primele li­vrări externe, în Slovenia, Franţa şi Spania.

"Este momentul ca şi firmele româneşti să acceseze pieţele externe. E bine să ne lărgim orizonturile. Sperăm ca exporturile să genereze cel puţin 25-30% din cifra de afaceri de anul acesta, dar lucrurile se pot schimba în funcţie de ce contracte vom semna", a afirmat Dan Mircescu, director general şi proprietar al Final Distribution.

Compania, care produce ţi­glă metalică, jgheaburi şi burlane la Băi­coi, judeţul Prahova, a înregistrat anul trecut afaceri de circa 19,9 milioane de lei (4,5 milioane de euro), în creştere cu 7% comparativ cu anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO