Companii

Wenglor Electronic Innovation Lito SCS, o companie din Sibiu ce produce senzori pentru automatizări industriale, ia ajutor de stat pentru dezvoltarea operaţiunilor locale

Wenglor Electronic Innovation Lito SCS, o companie din...

Autor: Cristina Roşca

26.05.2022, 17:15 216

♦ Valoarea totală a proiectului de investiţii depus de compania Wenglor Electronic Innovation Lito SCS este de 1,24 mil. euro ♦ Proiectul e deja în derulare, fiind realizat în proporţie de aproape 50%.

Compania Wenglor Electronic Innovation Lito SCS, specializată în producţia de senzori pentru automatizări industriale, derulează un proiect de investiţii în valoare de 1,24 mil. euro. Din totalul sumei, jumătate este ajutor de stat, conform datelor publice.

Oficialii Weglor, companie ce activează în România de două decenii, nu au dorit să ofere detalii privind acest proiect ce urmează să creeze când va fi gata un total de 15 locuri de muncă.

În 2020, ultimul an pentru care există date publice, compania avea un număr mediu de 283 de salariaţi.

În acelaşi an, Wenglor Electronic Innovation Lito SCS a obţinut afaceri de 85,9 mil. lei, cu 6,5% mai mici ca în 2019, şi un profit net de 5,1 mil. lei, minus 22%. Compania figurează la Registrul Comerţului ca având obiectul de activitate (CAEN-ul) „Fabricarea subansamblurilor electronice“ (2611). Ea este deţinută de doi antreprenori nemţi - Tobias Fabian Baur (49,95%) şi de Gregor Rafael Baur (49,95%).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO