Companii

Who’s who in business. Cine conduce FrieslandCampina în România, unul dintre cei mai mari producători de lactate

Who’s who in business. Cine conduce FrieslandCampina...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

02.02.2017, 00:02 327

ZF a lansat o rubrică de prezentare a managerilor de top şi antreprenorilor care conduc cele mai importante companii din România, pe baza informaţiilor prezentate în anuarul ZF „Who’s who in business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“.

Astăzi, Cornel Cărămizaru, director general al FrieslandCampina România, al treilea cel mai mare producător de lactate după cifra de afaceri.

Cornel Cărămizaru, 41 de ani, activează de circa 15 ani în industria bunurilor de larg consum (FMCG), având experienţă în principal în cadrul unor companii multinaţionale precum FrieslandCampina şi PepsiCo.  A început să lucreze FrieslandCampina în 2011, atunci când a preluat funcţia de director de vânzări. La începutul anului trecut, el a preluat funcţia de director general al producătorului brandului Napolact.

Anterior, Cornel Cărămizaru a lucrat în cadrul grupului PepsiCo, cu activităţi în producţia de băuturi (Pepsi, Mirinda etc.) şi de snackuri (Lay’s, Star etc.).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO