Companii

Winners Park Invest, companie controlată indirect de Horia Ciorcilă, dezvoltă un hotel de cinci stele la Cluj, sub brandul Radisson Blu

Winners Park Invest, companie  controlată indirect de...

Autor: Roxana Rosu

23.09.2019, 12:45 834

Lanţul internaţional Radisson se extinde pe piaţa din România cu un nou hotel, la Cluj, dezvoltat de Winners Park Invest, companie  controlată indirect de Horia Ciorcilă, preşedintele Banca Transilvania, noua unitate urmând să fie inaugurată în primăvara anului 2021.

Hotelul va opera sub brandul Radisson Blu, cel mai mare brand hotelier din segmentul de 5 stele din Europa, prezent deja pe piaţa din România cu un hotel în Bucureşti.

Winners Park Invest a cumpărat în toamna trecută, de la SIF Moldova, hotelul Sport din Cluj, într-o tranzacţie care s-a ridicat la 3,6 milioane de euro, potrivit unui anunţ al societăţii de investiţii. 

„Suntem încântaţi să colaborăm cu Radisson Hotel Group, unul dintre liderii industriei hoteliere. Am căutat un brand care să răspundă nevoilor clienţilor din regiunea noastră, atât pentru turismul de agrement cât şi pentru turismul de afaceri, un brand cu care aceştia să se identifice şi suntem mândri că am găsit partenerul ideal in Radisson Blu. Cluj-Napoca este o destinaţie ofertantă şi aşteptăm cu nerăbdare să deschidem porţile către toţi cei care caută experienţe autentice”, a declarat Nina Moldovan, preşedintele Consiliului de administraţie şi reprezentantul investitorului Winners Park Invest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO