Companii

Wizz Air a anulat zborurile de astăzi din diferite oraşe din Germania spre România

Wizz Air a anulat zborurile de astăzi din diferite...

Autor: Roxana Rosu

11.03.2020, 15:19 4404

Wizz Air a anulat zborurile de astăzi din Memmingen / Munchen West, Dortmund, Basel-Mulhouse-Freiburg, Madrid, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, Frankfurt Hahn către Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, în urma măsurilor luate de autorităţi pentru a limita epidemia de coronavirus.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare şi care şi-au efectuat rezervările direct pe wizzair.com sau în aplicaţia de mobil a companiei aeriene vor fi informaţi automat prin e-mail, şi vor putea să aleagă între  reprogramarea gratuită, rambursarea completă sau rambursarea a 120% din tariful iniţial sub formă de credit WIZZ.

De asemenea, toţi pasagerii care sosesc din alte zone din China, Franţa, Germania, Coreea de Sud, Spania şi Iranul întreg (zone galbene) vor fi informaţi cu privire la decizia autorităţilor referitoare la carantina de 14 zile impusă de autorităţi.

Compania recomandă pasagerilor să ia ia în considerare schimbarea zborurilor către destinaţii alternative sau anularea acestora, dacă este necesar. Wizz Air le reaminteşte tuturor pasagerilor că sunt responsabili de a fi sunt conştienţi de condiţiile de călătorie legate de ţara de sosire înainte de călătorie.

 Începând cu 11 martie 2020, autorităţile române au pus în aplicare măsuri menite să limiteze epidemia de Coronavirus. Aceste măsuri vor rămâne în vigoare până la o nouă notificare.

Pasagerii care călătoresc din zone cu expunere la risc ridicat (zona roşie) vor intra în carantină de 14 zile în centre speciale atunci când ajung în România. Acest lucru se aplică pasagerilor care călătoresc din toată Italia, provincia Hubei din Republica Chineză, anumite zone din Coreea de Sud, regiunile Hauts de France, Ile de France, Grand Est, Bourgogne France Comte şi Auvergne Rhones Alpes din Franţa, regiunile Baden Wurttemberg, Bayern şi Nordrhein Westfalen din Germania şi regiunea Madrid din Spania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO