Companii

Wizz Air introduce din martie zboruri pe ruta Bucureşti-Malaga

Wizz Air introduce din martie zboruri pe ruta Bucureşti-Malaga

Autor: Mirabela Tiron

13.02.2011, 17:24 45

Compania ungară low-cost Wizz Air, care a transportat anultrecut 2,1 milioane de pasageri pe rutele din şi înspre România, vaintroduce din 26 martie zboruri pe Bucureşti-Malaga (Spania), cevor fi operate o dată pe săptămână, în fiecare duminică.

Preţul unui bilet dus-întors este de 2100 lei (500 euro) pentruperioada de călătorie 2-10 aprilie, cu rezervare de ieri, potrivitsite-ului de rezervări al Wizz Air.

Spre această destinaţie operează şi compania low-cost Blue Airzboruri, preţul unui bilet fiind de 219 euro pentru perioada decălătorie menţionată mai sus, potrivit site-ului de rezervări. WizzAir este compania aeriană low-cost cu capital străin care a avutcea mai accelerată evoluţie în ultimii patru ani pe piaţa locală,pe care mai operează GermanWings şi easyJet, dar şi operatorul cucapital românesc Blue Air.

Transportatorul aerian Wizz Air a ajuns de la 17.000 de pasageri în2006, anul în care a intrat pe piaţa românească, la circa 2,1milioane de pasageri anul trecut, mai mult cu 24% faţă de anulanterior, potrivit oficialilor operatorului ungar.

La nivel internaţional, Wizz Air a transportat 9,6 mil. pasageri,cu 23% mai mult faţă de anul anterior, aeronavele operând la ungrad mediu de încăcare de 84%. Mirabela Tiron

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO