Companii

Wizz Air introduce în decembrie o nouă rută din Bucureşti, spre Aqaba (Iordania), cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână

Wizz Air introduce în decembrie o nouă rută din...

Autor: Roxana Rosu

09.10.2021, 22:02 1107

Operatorul aerian Wizz Air introduce o nouă rută din Bucureşti, spre Aqaba (Iordania), cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, în fiecare miercuri şi sâmbătă.

Primul zbor va decola de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă în data de 15 decembrie.  

Această nouă rută completează zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinaţii din Orientul Mijlociu, populare pentru vacanţe pe parcursul întregului an.

 Aqaba este un oraş din sudul Iordaniei, centru turistic important, cu ieşire la Marea Roşie.

 „Urmărim în permanenţă să ne extindem reţeaua de rute operate de pe aeroporturile din România către destinaţii diversificate din întreaga Europă şi nu numai. Astfel, suntem încântaţi să anunţăm extinderea reţelei noastre cu o nouă rută operată între Bucureşti şi Aqaba, Iordania. Prin fiecare nouă rută, oferim românilor mai multe destinaţii la tarife ultra-reduse. Aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri ce vor călători spre Aqaba.”, spune Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air .

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO