Companii

Wizz Air introduce vaccinarea obligatorie pentru membrii echipajelor

Wizz Air introduce vaccinarea obligatorie pentru membrii...

Autor: Cosmin Pirv

01.09.2021, 16:16 295

Wizz Air introduce vaccinările COVID-19 pentru toţi membrii echipajului şi însoţitorii săi de zbor – sau testarea antigen/PCR periodică în cazurile speciale – în contextul cercetărilor care le demonstrează eficienţa ca fiind cea mai bună modalitate disponibilă de protejare împotriva COVID-19.

Potrivit unui comunicat al companiei, regula este implementată ca parte a angajamentului de a proteja sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi echipajului.

„Prioritatea noastră este reprezentată de sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi angajaţilor noştri. Avem responsabilitatea să protejăm echipajul şi pasagerii la bord prin reducerea riscurilor COVID-19, iar vaccinurile joacă un rol vital în acest sens”, a declarat József Váradi, CEO-ul Wizz Air Group.

Conform reprezentanţilor companiei, pe măsură ce guvernele impun din ce în ce mai multe dovezi de vaccinare pentru echipaj ca parte a cerinţelor naţionale de intrare, vaccinarea echipajelor împotriva COVID-19 devine din ce în ce mai necesară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO