Companii

Wizz Air: Pasagerii de pe zborurile suspendate spre Italia vor fi reprogramaţi automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil

Wizz Air: Pasagerii de pe zborurile suspendate spre...

Autor: Roxana Rosu

09.03.2020, 16:03 330

Pasagerii Wizz Air cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor dintre România şi Italia vor fi informaţi şi vor fi reprogramaţi automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil, a anunţat astăzi compania aeriană.

Ulterior, pasagerii îşi pot modifica alternativa oferită de sistem, din cont, în mod gratuit.

Clienţii care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului iniţial sub formă de credit de companie.

Pasagerii pot alege între opţiunile de mai sus accesând linkul din e-mail şi alegând cu uşurinţă cea mai bună opţiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală.

Autorităţilor române au decis ieri să interzică toate zborurile dintre cele două ţări între 9 şi 23 martie 2020 inclusiv.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO