Companii

Wizz Air şi-a extins serviciul de zbor. Compania anunţă că oferă zboruri charter interne şi internaţionale

Wizz Air şi-a extins serviciul de zbor. Compania...

Autor: Andreea Tobias

04.12.2020, 12:31 4824

Wizz Air anunţă că şi-a extins serviciul de zbor în sistem charter pentru a oferi zboruri charter interne şi internaţionale. Serviciul este disponibil pentru călătoriile de afaceri sau motivaţionale, tururi cu mai multe escale şi zboruri de repatriere şi include un serviciu personalizabil.

Conform companiei, serviciul charter oferă flexibilitate maximă pentru organizaţiile care doresc să transporte grupuri de până la 239 de pasageri, având siguranţa de a putea alege serviciul, ruta şi programul care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.

Indiferent dacă transportă angajaţi pentru întâlniri de afaceri, echipe sportive între turnee sau întoarce turişti înapoi în ţara lor de origine, serviciul charter oferă o soluţie convenabilă şi personalizabilă pentru orice grup mare.

Aceste zboruri charter personalizate se adaugă la serviciile de repatriere existente ale Wizz Air. Din martie, Wizz Air a operat peste 50 de zboruri de repatriere, aducând peste 3.600 de pasageri acasă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO