Companii

Wolf Theiss a asistat dezvoltatorul imobiliar Speedwell cu privire la primul său proiect industrial, situat în nord-vestul Bucureştiului

Wolf  Theiss a asistat dezvoltatorul imobiliar Speedwell...

Autor: Roxana Rosu

31.01.2023, 12:33 125

Wolf  Theiss a asistat dezvoltatorul imobiliar Speedwell cu privire la primul său proiect industrial, situat în nord-vestul Bucureştiului.

În această tranzacţie, echipa de Banking & Finance din cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti a fost condusă de Partener Claudia Chiper, Avocat Asociat Senior Alexandru Asaftei şi Avocat Asociat Cătălin Sabău jucând, de asemenea, roluri importante.

"Ne-am bucurat să asistăm echipa SPEEDWELL în primul său proiect industrial, un concept nou pe piaţa românească, care oferă unităţi de depozitare de înaltă calitate pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Suntem recunoscători pentru încrederea pe care ne-au acordat-o şi pentru colaborarea excelentă pe care am avut-o în cadrul acestui proiect de succes", a declarat Claudia Chiper, Partener şi Coordonator al practicii de Drept Financiar şi Bancar în cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

SpacePlus este un nou concept pe piaţa din România şi primul proiect industrial al Speedwell. Produsul oferă spre închiriere unităţi de depozitare sau de producţie standardizate, potrivite pentru nevoile întreprinderilor mici şi mijlocii.

Proiectul SpacePlus este dezvoltat de SPEEDWELL în cooperare cu partenerul său belgian, LCV Real Estate, parte a Willy Naessens Group, cel mai mare antreprenor industrial din Belgia, cu o vastă experienţă în dezvoltarea de depozite pentru IMM-uri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO