Companii

Wolf Theiss a fost consultantul juridic al fondului de private equity Novalpina Capital, cu sediul la Londra, în achiziţia grupului MaxBet

Wolf Theiss a fost consultantul juridic al fondului de...

Autor: Roxana Rosu

05.07.2021, 09:20 141

Compania Wolf Theiss a fost consultantul juridic al fondului de private equity Novalpina Capital, cu sediul la Londra, în cea mai mare tranzacţie din sectorul jocurilor de noroc realizată în România, respectiv achiziţia grupului MaxBet.

Asistenţa acordată de echipa coordonată de Avocatul Partener Ileana Glodeanu a presupus efectuarea unei analize due diligence cu privire la trei companii româneşti din grupul MaxBet, precum şi furnizarea de consultanţă tranzacţională pentru conformitate cu legislaţia din România.

"Suntem recunoscători Novalpina şi întregii echipe tranzacţionale pentru încrederea acordată, în a finaliza cu succes această tranzacţie. Mă bucur să văd, totodată, că echipa noastră continuă să fie implicată în proiectele de referinţă în România şi Europa Centrală şi de Est, poziţionându-ne în acest fel în consultanţi juridici de încredere pentru fonduri de investiţii care operează în sectoare reglementate”, a menţionat Ileana Glodeanu, Avocat Partener Wolf Theiss şi coordonator al echipei Corporate / M&A din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO