Companii

Wolf Theiss promovează trei avocaţi în poziţia de senior associate, în cadrul biroului din Bucureşti

Luciana Tache, Andreea Stan, George Ghitu

Luciana Tache, Andreea Stan, George Ghitu

Autor: Cristina Bellu

16.04.2020, 14:09 111

Biroul de la Bucureşti al firmei internaţionale de avocatură Wolf Theiss anunţă promovarea Lucianei Tache, a Andreei Stan şi a lui George Ghitu, din departamentul de Corporate M&A, în poziţiile de senior associate.

“În 2019, cei trei avocaţi au contribuit la succesul a 3 din 5 tranzacţii de top semnate în România şi asistate de Wolf Theiss. De-a lungul anilor, Luciana, Andreea şi George au primit din partea clienţilor aprecieri pentru cunoştinţele juridice şi expertiza lor în domeniu, dar mai ales pentru standardele lor profesionale şi etice ridicate, disponibilitatea, colaborarea, precum şi pentru înţelegerea modului în care funcţionează fiecare afacere”, transmit reprezentanţii Wolf Theiss.

Luciana Tache este specializată în drept societar / fuziuni şi achiziţii şi a oferit consultanţă clienţilor din mai multe industrii cu privire la tranzacţii de M&A, chestiuni de drept societar şi restructurări intragrup. Ea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice şi are un masterat în Comunicare de afaceri internaţionale de la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale.

Andreea Stan este specializată în dreptul muncii şi în drept societar, cu accent pe probleme de restructurare tranzacţională. Ea deţine o experienţă vastă în proiecte dificile de concedieri colective şi a asistat clienţii în probleme tranzacţionale sensibile şi sofisticate, implicând adesea negocieri complexe cu angajaţii, inclusiv în transferuri de întreprinderi.

George Ghitu este specializat în drept societar / fuziuni şi achiziţii, fiscalitate, asigurări şi restructurare. El a fost implicat într-un număr semnificativ de tranzacţii corporative şi comerciale naţionale şi internaţionale, inclusiv asistarea clienţilor în diverse achiziţii de companii, reorganizări ale grupului, proiecte de fuziuni şi transferuri de întreprinderi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO