Companii

World Class inaugurează în iulie un nou centru în Militari Shopping

World Class inaugurează în iulie un nou centru în...

Autor: Departamentul Economic

03.07.2016, 12:25 415

Proiectul presupune o investiţie de 2,2 milioane de euro.

Inaugurarea face parte dintr-un plan mai amplu de reorganizare şi de extindere a parcului de retail, printr-o investiţie de 10 milioane de euro, fă¬cută de Atrium European Real Estate Limited, proprietarii complexului din Militari.

La începutul anului, World Class România, cea mai extinsă reţea locală de centre de fitness, spunea că are în plan deschiderea a unsprezece noi centre de fitness în 2016, ceea ce ar duce compania la un prag de 30 de cluburi de sport.

Atingerea acestei ţinte până la finalul anului face parte dintr-un plan mai ambiţios al World Class de a ajunge până la sfârşitul lui 2017 la un număr de 40 de centre în toate oraşele mari ale ţării. În prezent, compania are 27 de centre în România.

În afara Capitalei, furnizorul de servicii sportive, preluat în 2014 de fondul polonez de investiţii Resource Partners, a pariat pe Cluj-Napoca (unde are trei centre), dar şi pe Timişoara, Bacău, Iaşi, Craiova, Piteşti şi Ploieşti, conform datelor disponibile pe site-ul companiei.

La începutul acestui an World Class a fost implicată în cea mai importantă tranzacţie de pe piaţa locală de fitness, prin care a cumpărat al doilea jucător din piaţă - Club Sport Fitness Center MV, controlat de francezul Thomas Richard Pierre. Prin intermediul acestei tranzacţii, nouă centre de fitness au intrat în portofoliul World Class.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO