Companii

Yannick Mooijman, CEO, Cargus: Indicatorii sunt pozitivi până acum, avem creştere cu două cifre. Ne concentrăm şi pe clienţii IMM-uri, avem programe dedicate. Anul trecut compania Cargus a lansat pe piaţa locală propria reţea de lockere şi anunţa investiţii de 40 mil. euro

Yannick Mooijman, CEO, Cargus: Educaţia contează, România ar trebui să investească 6% din PIB în educaţie, faţă de 2%, masterplanul trebuie construit, dar educaţia este cheia.

Yannick Mooijman, CEO, Cargus: Educaţia contează, România ar trebui să investească 6% din PIB în educaţie, faţă de 2%, masterplanul trebuie construit, dar educaţia este cheia.

Autor: Mirabela Tiron

03.04.2023, 18:00 159

Cargus, una dintre cele mai  mari companii de curierat de pe piaţa locală, are în plan noi investiţii în dezvoltare, primele luni fiind pe creştere cu două cifre, potrivit şefului companiei.

„Dacă mă uit la 2023, arată bine, noi avem creştere cu două cifre. Nu ştim exact ce va urma la acest moment, dar indicatorii sunt pozitivi până acum, deci cred că vom beneficia de creşterea pe care companiile o vor avea. Planurile noastre de creştere sunt să deschidem noi clădiri în ţară, anul trecut am deschis al doilea hub în Bucureşti, care ne permite să creştem şi să îmbunătăţim serviciile“, a spus Yannick Mooijman, CEO al Cargus, în cadrul conferinţei ZF Top 1.000 cele mai mari companii din România.

Şeful companiei a mai precizat că lucrează  la targetarea clienţilor mai mici, discuţiile acum sunt dacă firmele sunt în top 1.000 cele mai mari, dar creşterea vine de la noi businessuri, antrepre­nori tineri, start-upuri, potrivit lui. „În primele 3 luni cea mai mare creştere vine de la companii care nu sunt în top 1.000, ci de la IMM-uri, pe care ne focusăm, avem programe targetate pentru acestea“, a mai precizat el. Mai mult, compania a conti­nuat dezvoltarea şi  investit în reţeaua out of home, în lockere, anul trecut a accelerat dezvoltarea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO