Companii

ZF „15 minute cu un antreprenor“. Wargha Enayati, fondatorul proiectului medical Enayati Medical City: „În afară de domeniul medical, care mai merge, dar şi aici cu minusuri, totul este blocat acum“

Wargha Enayati: Dacă mă gândesc la o criză cum a fost în 2008, este un mic copil faţă de ce se întâmplă acum

Wargha Enayati: Dacă mă gândesc la o criză cum a fost în 2008, este un mic copil faţă de ce se întâmplă acum

Autor: Georgiana Mihalache

01.04.2020, 20:05 331

Medicul Wargha Enayati construieşte în Bucureşti un proiect medical de la zero, care va cuprinde şi un spital oncologic şi un centru pentru persoanele vârstnice. Lucrările continuă, iar în toamnă clădirea urmează să fie construită. În caz de nevoie, medicul poate pune la dispoziţia autorităţilor centrul medical.

Criza coronavirusului a lovit mai ales domeniile turismului şi cel auto, iar în sănătate, sectorul cel mai solicitat în prezent, sunt specializări medicale care funcţionează la 30-40% din capacitate, a spus Wargha Enayati, medic, fondatorul Enayati Medical City şi al reţelei private de sănătate Regina Maria.

El susţine însă că trebuie să ne îndreptăm atenţia şi spre pacienţii care au alte patologii decât coronavirusul, care sunt vulnerabili acum.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO