Companii

ZF alături de MedLife lansează un nou proiect editorial: #AntreprenoriiRoMâine. Cum s-au construit unele dintre cele mai mari businessuri private din sănătate

ZF alături de MedLife lansează un nou proiect...

Autor: Roxana Petrescu

27.04.2022, 00:05 269

Cu peste 35 de achiziţii, MedLife a devenit cel mai mare agregator de companii din domeniul sănătăţii, coagulând o comunitate de peste 60 de antreprenori români, majoritatea medici, care au pornit câte o firmă în România şi au ajuns la rândul lor să achiziţioneze alte companii.

Care este povestea acestor afaceri şi ce provocări presupune antreprenoriatul în domeniul medicinei private? Când este momentul să faci exitul şi ce a însemnat integrarea într-un grup care anul acesta va ajunge la un business de 1,6 mld. lei? Ce planuri de creştere are această primă clasă de antreprenori din sănătate, care sunt lecţiile pentru noile generaţii şi cum va arăta actul medical modelat de digitalizare şi robotizare?

Aflaţi răspunsurile la aceste întrebări conectându-vă la cea mai mare comunitate de antreprenori din domeniul sănătăţii prin interviurile #AntreprenoriiRoMâine. Mâine, de la ora 13:00, pe www.zf.ro, aflaţi povestea MedLife PDR Braşov, prima achiziţie făcută de grupul MedLife în 2010. Cum a crescut fosta Policlinică de Diagnostic Rapid (PDR) din Braşov de 10 ori în 10 ani şi ce planuri are? Aflaţi în primul episod al #AntreprenoriiRoMâine.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO