Companii

ZF/BT Private Health. Medicul Sorina Răduţiu, fondatoarea clinicii Recardio de recuperare cardiovasculară: „Dacă lucrezi într-o specialitate medicală care îţi permite să te dezvolţi, întoarcerea acasă nu are nicio legătură cu partea financiară“

Autor: Mirabela Tiron

02.05.2023, 17:20 9479

Sorina Răduţiu s-a întors în ţară după 11 ani în care a profesat în Franţa, unde a activat în al doilea centru de transplant cardiac.

Medicul cardiolog Sorina Răduţiu, fondatoarea clinicii Recardio de recuperare cardiovasculară din Cluj-Napoca, care a lucrat 11 ani în stră­i­nătate, spune că întoarcerea me­di­cilor acasă nu are legătură cu partea financiară, atâta timp cât medicul găseşte un sistem în care se poate dezvolta.

„Fac parte din acea categorie de medici care s-au întors în ţară după 11 ani în care am profesat în Franţa, unde am activat în al doilea centru de transplant cardiac. Întoarcerea în Ro­mânia nu are nicio legătură cu partea financiară, cel puţin în ceea ce mă priveşte pe mine. Dacă lucrezi într-o specialitate care îţi permite să te dez­volţi, indiferent dacă este o specia­litate medicală sau chirugicală, întoarcerea acasă nu are nicio legătură cu partea financiară deoarece în România zile­lor noastre există o cerere de medici în toate domeniile şi toate localităţile“, a spus medicul cardiolog Sorina Rădu­ţiu. Ea a fost prezentă la evenimentul „ZF/BT Health. Sănătatea, în prim-plan. Cum arată piaţa medicală la nivel local?, organizat de Ziarul Financiar şi  Banca Transilvania“. Evenimentul organizat la Cluj a fost primul dintr-o serie de conferinţe în care aducem la aceeaşi masă antreprenorii din sănă­tate pentru a vedea cum este piaţa medicală şi ce soluţii sunt la proble­mele cu care se confruntă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO