Companii

ZF Business Local - Cele mai importante ştiri de business din provincie în ultima săptămână

 ZF Business Local - Cele mai importante ştiri de business din provincie în ultima săptămână

Autor: Dana Ciriperu

11.07.2011, 00:04 251

Ziarul Financiar realizează la fiecare început de săptămână oradiografie a celor mai importante ştiri din afara Capitalei - ZFBusiness Local. "Şirul" veştilor proaste din industria alimentară acontinuat şi săptămâna trecută, fabrica de mezeluri din Tulcea agrupului Caroli Foods urmând să fie închisă, iar 170 de oameni săfie disponibilizaţi.

La sfârşitul lunii iunie ZF scria că şi Lactalis a închis ounitate cu 25 de angajaţi din judeţul Suceava. Mai mult, şiinvestiţia Ursus Breweries într-o miniberărie la Cluj-Napoca aamintit de fapt de închiderea unei fabrici cu o tradiţie de peste130 de ani, în locul ei fiind ridicate o mini unitate de producţieşi un restaurant.

Semnalele pozitive au venit în special dinspre industria auto,grupul german Bosch anunţând o nouă investiţie de 70-90 mil. eurola Blaj, iar în industria petrolului texanii de la Lufkin au datstartul angajărilor pentru fabrica de 126 mil. dolari dinPrahova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO