Companii

ZF Health & Pharma. Claudia Oanea, Siemens Healthineers: Cifra de afaceri s-a apropiat de 50 milioane de euro în 2021 în România, iar anul acesta suntem pe creştere

CLAUDIA OANEA, country head România, Siemens Healthineers

CLAUDIA OANEA, country head România, Siemens Healthineers

Autor: Mirabela Tiron, Cristina Bellu

12.10.2022, 00:05 263

Siemens Healthineers, divizia de sănătate a Siemens, a avut anul trecut afaceri de aproape 50 de milioane de euro iar în a­cest an cifra de afaceri este în creştere, a de­clarat Claudia Oanea, country head Româ­nia, Siemens Healthineers, în cadrul confe­rin­­ţei ZF Health & Pharma Summit ’22.

„În România, pe componenta noastră di­rectă (zona de laboratoare nu este compo­nen­tă de vânzare directă, se face prin distri­buitori agreaţi) avem o cifră de afaceri de aproape 50 milioane de euro anul trecut, iar anul acesta suntem pe creştere“, a spus Claudia Oanea, country head Romania, Siemens Healthineers la ZF Health & Pharma Summit ’22.

În România compania are o cotă de piaţă de 85% în sectorul privat ca nivel de unităţi vândute, „pe noi ne interesează baza instalată“, a mai adăugat ea.

Şefa Siemens Healthineers a mai pre­cizat că anul acesta a reprezentat o surpriză pentru toată lumea, pentru că cel puţin stu­dii­le de acum doi ani nu ar fi arătat o creştere expo­nenţială, aşa cum s-a întâmplat în acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO