Companii

ZF Index Imobiliar. Preţul apartamentelor vechi din Bucureşti a scăzut cu peste 500 de euro în aprilie

ZF Index Imobiliar. Preţul apartamentelor vechi din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.05.2016, 00:07 23364

Locuinţele din zonele bucu­reş­tene 13 Septembrie, Dristor şi Dru­mul Taberei s-au ieftinit în lu­na apri­lie, comparativ cu mar­­tie, astfel că pre­ţul mediu al unui apar­ta­ment vechi în Ca­pi­tală a ajuns luna tre­­­cută la 78.350 de euro, cu 550 de euro mai pu­ţin de­cât în martie, po­tri­vit in­de­xu­lui imo­biliar al ZF, realizat în cola­bo­­rare cu firma de consultanţă imo­bi­liară Coldwell Banker, pe baza ofer­telor din Anun­ţul Telefonic.

Noul portavion de 13 miliarde de dolari al marinei americane. Este cea mai mare şi cea mai scumpă navă de război din lume. Galerie FOTO

Cum arată noul sediu din San Francisco al companiei LinkedIn. Galerie FOTO

Cum arată noile uniforme ale Tarom, semnate Cătălin Botezatu. Galerie FOTO

Astfel, un apartament în zona 13 Septembrie costa, în aprilie, 72.000 de euro, cu 8.000 de euro mai puţin decât în martie. Pentru o locuinţă în Dristor, un cumpărător plătea luna tre­cută 67.000 de euro, faţă de 77.000 de euro cu o lună în urmă, iar preţul unui apartament în Drumul Taberei a coborât de la 68.000 la 63.000 de euro.

La polul opus, creş­teri ale pre­ţu­rilor au fost în­re­­gis­­tra­­te în zo­ne­le Ber­ceni, Crân­gaşi, Ian­cu­­lui şi Vitan Mall.

Faţă de luna aprilie a anului tre­cut, creşterea preţului mediu pen­tru un apartament vechi este 1.650 de euro, adică un avans de 2,15% în douăsprezece luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO