Companii

ZF Investiţi în România!, un proiect ZF şi CEC Bank. Andreea Constantin, director general, clinica Zetta: Devenim spital la începutul anului viitor după o investiţie de 1,5 mil. euro

Andreea Constantin, director general al clinicii Zetta

Andreea Constantin, director general al clinicii Zetta

Autor: Alex Ciutacu

19.10.2020, 00:07 872

Clinica de chirurgie plastică şi microchirurgie Zetta din nordul Bucureştiului va deveni spital în urma unei in­ves­tiţii de 1,5 mil. euro care se va finaliza la începutul anu­lui 2021, a declarat Andreea Con­stan­tin, director general al Zetta, în cadrul emisiunii Investiţi în România!, realizată de ZF în parteneriat cu CEC Bank.

„Noi am început anul trecut o ex­tin­dere şi vom deveni spital în curând. Practic, am plecat de la o sală de inter­ven­ţie şi în curând vom deschide cinci săli de intervenţie. Am în­ceput in­ves­tiţia anul trecut, am apelat pentru o anumită parte la credite bancare, iar anul acesta nu a fost uşor să con­tinuăm investiţia în plină pandemie. Am avut destul de multă înţelegere din partea colaboratorilor, iar ulte­rior am apelat la IMM Invest. În cu­rând vom termina in­ves­ti­ţia culmi­nând cu fonduri nerambur­sabile care se vor acor­da luna aceasta. Investiţia se ridică la 1,5 mil. euro“, a ex­plicat Andreea Constantin, direc­tor general al clinicii Zetta. 

În continuare, Zetta vrea să eficientizeze activitatea medicilor cu care colaborează şi poartă discuţii şi cu alţi medici, în contextul în care peste 80% din veniturile companiei vin din operaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO