Companii

ZF Live. Adelina Creţu, project manager Startarium: Peste 160 de antreprenori se luptă la Startarium 2019 pentru finanţări de 120.000 de euro. „Sunt start-up-uri din Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Timiş, Braşov sau Prahova.“

Adelina Creţu: Startarium Pitchday este unul dintre instrumentele de finanţare pe care noi îl oferim în cadrul platformei.

Adelina Creţu: Startarium Pitchday este unul dintre instrumentele de finanţare pe care noi îl oferim în cadrul platformei.

Autor: Iulian Tenchiu

17.10.2019, 18:05 230

Ediţia din acest an a Startarium, o competiţie care finanţează start-up-uri din România, adună 167 de par­tici­panţi, însă dintre aceştia, finanţarea o primesc doar 10 antreprenori, care demonstrează juriului şi inves­ti­torilor că businessurile lor sunt ţinta perfectă pentru investiţii.

„În acest an au fost înregistrate 167 de aplicaţii. În acest moment, în desfăşurarea celei de a patra ediţii tocmai am închis înscrierile. Îi vom alege pe cei mai buni 50 de participanţi care vor merge pe 5 noiembrie în faţa membrilor juriului, iar din aceştia 50, cei mai buni 10 urcă pe scenă şi la finalul zilei pleacă acasă cu premiile. Premiile totale valorează 120.000 de euro, dar de fapt locul 1 primeşte 50.000 de euro, locul 2 30.000 de euro, iar locul 3 20.000 de euro. Restul banilor se transformă în alte tipuri de premii, cum ar fi cel de popularitate“, a declarat Adelina Creţu, project manager la Startarium, concurs de start-up-uri organizat de Impact Hub, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO