Companii

ZF LIVE. Bogdan Enoiu, preşedinte al Asociaţiei „Naţie prin Educaţie“: Trebuie revitalizate atelierele şcolare de pe vremuri. Nu se mai taie în traforaj, ci cu laser

Autor: Roxana Rosu

05.10.2016, 07:00 1057

Elevii pasionaţi de robotică pot participa din acest an la o competiţie naţională organizată de Asociaţia „Naţie prin Educaţie“", pe modelul concursurilor similare din SUA, menită să stimuleze dezvoltarea acestui segment de educaţie şi a sectorului local al tehnologiei pe termen lung.

La concurs se  pot înscrie echipe de 10 elevi de la licee din ţară, cărora asociaţia le pune la dispoziţie kituri şi programe, urmând ca acestea să prezinte în martie 2017 rezultatul proiectului, respectiv un robot.

„Am văzut interes foarte mare din partea copiilor şi a profesorilor. Am fost în caravană prin ţară, pentru a prezenta proiectul, în Moldova şi nordul şi centrul ţării până acum. Avem deja 40 de licee încrise, aceasta fiind şi limita bugetului nostru“, a spus la ZF Live Bogdan Enoiu, preşedinte al Asociaţiei „Naţie prin Educaţie“ şi manager general în cadrul agenţiei McCann.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO