Companii

ZF Live. Cristian Chiţu, fondatorul Patiseria Tineretului: În doi ani vrem să ajungem la zece unităţi în Capitală

Cristian Chiţu, fondatorul businessului Patiseria Tineretului: Trebuie să ai în vedere construirea brandului împreună cu o echipă de specialişti şi să-ţi calculezi foarte bine paşii în afacere.

Cristian Chiţu, fondatorul businessului Patiseria Tineretului: Trebuie să ai în vedere construirea brandului împreună cu o echipă de specialişti şi să-ţi calculezi foarte bine paşii în afacere.

Autor: Cristina Bellu

28.09.2017, 00:04 668

Investiţia totală într-o patiserie cu şapte - opt angajaţi este de 50.000 de euro.

Antreprenorul Cristian Chiţu, fon­datorul businessului Patiseria Tine­re­tului care comercializează produse in­spirate de reţetele bunicilor, vrea să ajun­gă în următorii doi ani la o reţea de 10 unităţi în Capitală, extindere care ur­mea­ză să fie făcută atât în regim de franciză, cât şi în regim propriu. În prezent Patiseria Tineretului are patru puncte de lucru proprii în Bucu­reşti şi 32 de angajaţi, unitatea situată în zona Ştefan cel Mare generând cele mai mari încasări, de 200.000 de euro pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO