Companii

ZF Live. Dan Vătăjelu: Reducerea consumului de energie printr-un iluminat inteligent poate ajunge până la 50-60%

Dan Vătăjelu, CEO al Flash Lightning Services

Dan Vătăjelu, CEO al Flash Lightning Services

Autor: Mara Rolea

30.06.2022, 00:05 105

Programele de investiţii pentru eficientizarea sistemului de iluminat public sunt în derulare şi se ridică la 400 de milioane de euro, însă necesarul de investiţii la nivel naţional este de aproximativ 2 miliarde de euro.

Există soluţii inteligente care per­mit reducerea consumului de energie electrică şi distribuirea consumului acolo unde este nevoie, iar într-un oraş, un contract anual este în jur de 25 de euro per punct luminos.

„Reducerea consumului de e­ner­gie electrică printr-un iluminat in­teligent poate ajunge până la 50-60%“, spune Dan Vătăjelu, CEO al Flash Lightning Services şi preşedintele Asociaţiei Române pentru Iluminat, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Flash Lightning Services este o companie privată românească spe­cializată în servicii profesionale de iluminat. Partea principală de busi­ness este în zona iluminatului public, unde este lider de piaţă în momentul de faţă. Compania figurează în 14 oraşe, dintre care Craiova, Braşov şi Alba Iulia. Aceasta se mai ocupă şi de iluminatul stadioanelor, cum ar fi Stadionul Ghencea din Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO