ZF LIVE. Dio Boacă, managing partner: Phoenix Media, afaceri de 2 mil. euro din panouri outdoor digitale. Şapte din zece oameni care tranzitează o intersecţie se uită la reclamele care apar pe ecranele digitale

24 feb 2018 Autor: Cristina Bellu

Dio Boacă, Phoenix Media: Panoul de la Politehnică (Leu) din Capitală este tranzitat de 3 milioane de oameni pe lună, în timp ce la Floreasca numărul acestora se ridică la 800.000.

Compania românească de publicitate digitală outdoor Phoenix Media, prezentă pe piaţa din Capitală de 13 ani, a încheiat 2017 cu venituri de două milioane de euro şi mizează pe o creştere de 10% anul acesta, în condiţiile lansării în toamna anului trecut a softului STOC (Standard Tool for Organising Campaigns), un instrument de planificare şi administrare a campaniilor de publicitate integrată, şi a creşterii numărului de panouri publicitare în Bucureşti.

„În prezent operăm 51 de panouri digi­tale în Capitală şi intenţionăm să ne extidem cu încă 6 panouri anul acesta, iar anul viitor vrem să mai achiziţionăm încă zece şi luăm în calcul să ieşim şi în alte oraşe din ţară. Estimăm că ne vom creşte afacerile cu cel puţin 10% la finalul anului“, a precizat Dio Boacă, managing partner al companiei. Potrivit acestuia, costul unui panou se ridică la 50.000 de euro.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.02.2018

 
Cuvinte cheie:
ZF LIVE
, Dio Boacă
, Phoenix Media
, panouri outdoor digitale
, reclame
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide