Companii

ZF LIVE. George Dorobanţu, strategic project director la Regina Maria: Analizăm şase tranzacţii şi suntem în discuţii finale pentru trei dintre ele

Autor: Cristina Bellu

12.07.2017, 00:06 1422

Regina Maria, al doilea jucător din piaţa serviciilor me­dicale private, a înregistrat un avans al afacerilor de peste 30% în primul semestru, pe fondul creşterilor obţinute pe toate diviziile companiei şi estimează până la finele anului venituri de 110 mil. euro, cu peste 20 mil. de euro mai mult faţă de 2016.

„Până acum suntem în creşterea aşteptată de plus 30%, iar până la finele anului estimăm afaceri de peste 110 milioane de euro vorbind doar din perspectivă organică. O componentă importantă în atingerea acestui obiectiv o reprezintă partea de fuziuni şi achiziţii“, spune George Dorobanţu, strategic project director în cadrul Regina Maria.

Potrivit acestuia, compania analizează în momentul de faţă şase tranzacţii, trei dintre ele aflându-se într-un stadiu avansat al negocierii.

„Piaţa serviciilor medicale este destul de dinamică. Noi încercăm să scanăm cam tot ce înseamnă competitori în piaţă şi acolo unde simţim că există potenţial de creştere, cumpărăm. În momentul de faţă ne uităm la şase tranzacţii în paralel. Suntem în discuţii finale pentru trei dintre ele şi, în plus, mai există un portofoliu destul de generos cu alte tranzacţii“, explică Dorobanţu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO