ZF LIVE. George Dorobanţu, strategic project director la Regina Maria: Analizăm şase tranzacţii şi suntem în discuţii finale pentru trei dintre ele

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 iul 2017 Autor: Cristina Bellu

Regina Maria, al doilea jucător din piaţa serviciilor me­dicale private, a înregistrat un avans al afacerilor de peste 30% în primul semestru, pe fondul creşterilor obţinute pe toate diviziile companiei şi estimează până la finele anului venituri de 110 mil. euro, cu peste 20 mil. de euro mai mult faţă de 2016.

„Până acum suntem în creşterea aşteptată de plus 30%, iar până la finele anului estimăm afaceri de peste 110 milioane de euro vorbind doar din perspectivă organică. O componentă importantă în atingerea acestui obiectiv o reprezintă partea de fuziuni şi achiziţii“, spune George Dorobanţu, strategic project director în cadrul Regina Maria.

Potrivit acestuia, compania analizează în momentul de faţă şase tranzacţii, trei dintre ele aflându-se într-un stadiu avansat al negocierii.

„Piaţa serviciilor medicale este destul de dinamică. Noi încercăm să scanăm cam tot ce înseamnă competitori în piaţă şi acolo unde simţim că există potenţial de creştere, cumpărăm. În momentul de faţă ne uităm la şase tranzacţii în paralel. Suntem în discuţii finale pentru trei dintre ele şi, în plus, mai există un portofoliu destul de generos cu alte tranzacţii“, explică Dorobanţu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
ZF LIVE
, George Dorobanţu
, Regina Maria
, tranzacţii
, servicii medicale
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide