Companii

ZF Live. Ian Worboys, la final de mandat de CEO al P3: Piaţa de logistică din România este una foarte sănătoasă. P3 vrea să crească atât organic, cât şi prin achiziţii

ZF Live. Ian Worboys, la final de mandat de CEO al P3:...

Autor: Iulian Tenchiu

05.10.2019, 00:00 264

 P3 deţine parcul P3 Bucharest A1 cu aproape 400.000 mp dezvoltaţi, care cuprind 14 depozite, şi teren care permite construirea a încă 100.000 mp de spaţii. Dezvoltatorul a achiziţionat anul trecut un teren de 16 hectare în Dragomireşti-Vale, în zona de nord-vest a Bucureştiului.

Ian Worboys, managerul care la 1 oc­tom­brie şi-a încheiat mandatul de CEO al P3, unul dintre cei mai mari dez­voltatori şi manageri pe termen lung de proprietăţi logistice, spune că piaţa din România s-a maturizat în ultimii ani, dar suprafaţa de spaţii logistice şi in­dus­triale pe cap de locuitor rămâne încă mică. Astfel, România este o ţară bună pentru investiţii date fiind oportunităţile existente.

„Dacă ne uităm la piaţă, există cerere, com­paniile au banii necesari şi doresc să îi investească în ceva. Atunci când o companie caută să investească se uită să vadă cât de mare este riscul politic, cât de stabilă este ţara şi în ce alte ţări ar putea să investească. În ultimii zece ani România şi piaţa din Ro­mânia s-au maturizat extraordinar de mult“, a spus Ian Worboys în cadrul emisiunii de busi­ness ZF Live. El şi-a încheiat mandatul de CEO al P3 după zece ani în care a stat la cârma dez­vol­tatorului de spaţii logistice. El a fost înlo­cu­it de Tim Beaudin, preşedintele boardului P3.

 „Se pare că voi avea un an foarte in­te­resant, după zece ani în care am lucrat la P3 am decis să fac ceva diferit anul acesta şi să re­vin în real-estate poate peste câţiva ani“, a spus Ian Worboys, care este şi autor al unor cărţi pentru copii. Ian Worboys, care ală­­turi de echipa sa a transformat P3 în unul dintre cei mai mari proprietari şi dezvoltatori lo­gis­tici din Eu­ro­pa, spune că intenţia companiei este să creas­că în continuare businessul şi nu doar organic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO