Companii

ZF Live. Maria Drăgulin, Hilton Garden Inn din Capitală: „Ne-am targetat un grad de ocupare de 70%. Mizăm pe segmentul corporate“

Maria Dră­gulin, general manager, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town

Maria Dră­gulin, general manager, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town

Autor: Cristina Bellu

29.01.2018, 00:06 371

♦ Investiţia în hotelul deschis anul trecut s-a ridicat la 22 de milioane de euro.

Hotelul Hilton Garden Inn din cen­trul vechi al Capitalei, controlat de inves­titorii lituanieni care deţin şi unita­tea de patru stele Europa Royale din Bucureşti, a fost deschis în luna decem­brie a anului trecut în urma unei inves­ti­ţii totale de 22 mil. euro, po­tri­vit declaraţiilor făcute de Maria Dră­gulin, managerul hotelului, în cadrul emisiunii de business ZF Live.
 
„Investiţia în hotel s-a ridicat la 22 de milioane de euro pe care, teoretic, ar trebui s-o recuperăm în cel mult zece ani, potrivit planului de business, însă nu excludem varianta ca această investiţie să fie recuperată mult mai repede“, spune Maria Drăgulin.
 
Potrivit managerului hotelului, uni­ta­tea se axează pe clienţii corporate în pro­porţie de 70%, restul de 30% repre­zentând turişti.
 
„Clientul nostru este cel de busi­ness. Anul acesta ne-am targetat un grad de ocupare de 70%.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO