Companii

ZF LIVE. Marian Dinu, casa de avocatură DLA Piper: Lucrăm la tranzacţii în domeniul IT, zona energiei regenerabile, a companiilor antreprenoriale şi a investiţiilor în producţie

Marian Dinu, country managing partner, DLA Piper

Marian Dinu, country managing partner, DLA Piper

Autor: Mara Rolea

08.04.2022, 00:04 132

♦ Casa de avocatură DLA Piper lucrează în prezent la tranzacţii din domeniul IT, dar se aşteaptă la efervescenţă şi în zona energiei regenerabile, a companiilor  antreprenoriale şi a investiţiilor în producţie după o scurtă perioadă de „ezitare“ comparabilă cu cea de la începutul pandemiei de COVID-19.

Tranzacţiile pe care le are în des­făşurare DLA Piper, una dintre cele mai mari firme de avocatură din lume, au avut un ritm mai lent în ultima perioadă, care se leagă de contextul in­fla­ţiei şi al războiului, dar nu sunt proiecte anulate din cauza conflictului din Ucraina.

„Există incertitudini legate de me­diul economic în perioada următoa­re, dar proximitatea războiului nu ar trebui să fie decât o perioadă de reflecţie în care oamenii se obişnuiesc cu ideea, dar pâ­nă la urmă ajung la concluzia că nu ar tre­bui să aibă efect asupra ţărilor care sunt în NATO. Asemuiesc perioada aceasta în care vedem o mică ezitare cu perioada de la începutul pandemiei, când a fost o mică încetinire a ritmului de tran­zacţie, după aceea am revenit“, a spus Marian Dinu, country managing partner al DLA Piper, în cadrul emi­siunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO