Companii

ZF Live. Medicul Adrian Bădescu ţinteşte 5 mil. euro afaceri cu clinicile Medici’s Timişoara în 2022, plus 20%. Compania a pornit o investiţie de 6-8 mil. euro într-un spital cu specializare chirurgicală, care va fi gata la finalul lui 2022

Dr. Adrian Bădescu, fondator & CEO, Clinicile Medici’s Timişoara şi vicepreşedinte, North-American Economic Club Timişoara.

Dr. Adrian Bădescu, fondator & CEO, Clinicile Medici’s Timişoara şi vicepreşedinte, North-American Economic Club Timişoara.

Autor: Mara Rolea

18.04.2022, 16:30 115

Adrian Bădescu, de profesie medic, proprietar şi administrator al companiei Clinicile Medici’s, estimează afaceri de circa 5 milioane de euro în 2022, ceea ce înseamnă o creştere organică de peste 20% faţă de anul trecut. Fondatorul reţelei de clinici din vestul ţării se uită şi după achiziţii.

„Cea mai mare parte a creşterii a fost din tratamentul bolilor cronice şi acute, în special boli cronice agravate şi am descoperit mult mai multe boli fie în stadii de complicaţii, fie în faze mult mai avansate. Ne aşteptăm ca în continuare şi în 2022 şi 2023 să fie o avalanşă mai mare de boli cronice în stadii mai avansate“, a spus Adrian Bădescu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO