Companii

ZF Live. Radu Dura a trecut de la Red Bull la afacerea proprie: Bere Bucureşti de Cartier, cu afaceri de 100.000 de euro pe an, ia în calcul extinderea la nivel naţional

Radu Dura, proprietarul Bere Bucureşti de Cartier

Radu Dura, proprietarul Bere Bucureşti de Cartier

Autor: Mircea Nica

09.05.2019, 16:55 586

Pe piaţa autohtonă, compania produce externalizat în cartierul Crângaşi din Bucureşti, iar investiţia totală în producţia de bere artizanală este de aproximativ 200.000 de euro.

Compania care produce bere artizanală sub brandul Bere Bucureşti de Cartier, cu o cifră de afaceri anuală de 100.000 de euro, are în plan extinderea la nivel naţional, decizie luată în urma achiziţiei unei fabrici com­plet utilate care va fi montată în Cor­beanca şi în cadrul căruia vor lucra între două şi trei persoane, a spus în cadrul emi­siunii de business ZF Live Radu Dura, pro­prietarul businessului.

„În ianuarie anul acesta am achitat inte­gral o fabrică complet utilată care a însemnat o investiţie de aproximativ 140.000 de euro, pen­tru care am reuşit să accesăm un credit prin OTP Bank şi astfel am reuşit să avem pro­pria linie de producţie, ceea ce ne per­mi­te ex­tinderea la nivel naţional. Fabrica se află în prezent pe o flotă care vine din Spa­nia şi va fi montată în Corbeanca“, a spus Dura.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO