Companii

ZF/MasterBuild Produs în România. Rondocarton ar putea ridica în 2024 un depozit de 10 mil. euro la Târgovişte

ZF/MasterBuild Produs în România. Rondocarton ar putea...

Autor: Mirabela Tiron

24.01.2022, 12:00 218

Rondocaraton, parte a grupului austriac Rondo Ganahl, unul dintre cei mai mari producători de carton ondulat, care operează trei fabrici de ambalaje pe piaţa locală, are în plan dezvoltarea unui depozit pe verticală în Târgovişte, o investiţie estimată la 10 milioane de euro.

„Facem studiu de fezabilitate şi proiectare. Acest proiect solicită o investiţie de aproape 10 milioane de euro, iar spaţiul pe care îl ocupă nu este atât de mare, fiind un depozit pe verticală, vom avea 4.000-5.000 de metri pătraţi. La Târgovişte va demara în 2024 proiectul cu construcţie a depozitului“, a spus Mihnea Bâldea, directorul general al companiei Rondocarton, în cadrul emisiunii Produs în România, un proiect video realizat de ZF în parteneriat cu MasterBuild. La fabrica din Cluj compania are un proiect de modernizare şi extindere a spaţiilor logistice, zona de expediţie. La Sibiu a finalizat retehnologizarea şi extinderea fabricii.

„Fabrica din Târgovişte lucrează aproape la capacitate maximă, la 90%, la Cluj cam la două treimi lucrăm, iar fabrica din Sibiu este la două treimi“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO