Companii

Cătălin Stancu, Horvath & Partners: România are o şansă unică pentru gaze, dar şi o fereastră de oportunitate. Gazul este perfect pentru hidrogenul albastru, avem toate atuurile


Cătălin Stancu, associated senior expert, Horvath & Partners

Cătălin Stancu, associated senior expert, Horvath & Partners

Autor: Roxana Petrescu

15.04.2021, 00:06 633

Gazul natural poate fi şansa României în zona de hidrogen albastru, dar strategia şi proiectele trebuie realizate într-o fereastră de oportunitate de câţiva ani.

Proiectele pe hidrogen deja încep să atragă atenţia companiilor locale, dar acestea nu se pot desfă­şura în absenţa unei strategii locale în ceea ce priveşte această resursă.

„România are o şansă unică cu resursele de gaze, dar şi o fereastră de oportunitate restrânsă pentru valorificarea acestui potenţial. Mai mult, avem toate atuurile, pornind de la producţia de gaze naturale pentru a avea un rol pe zona de hidrogen albastru“, a spus Cătălin Stancu, associated senior expert în cadrul companiei de consultanţă Horvath & Partners, la un eveniment organizat de platforma media online Financial Intelligence.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO