Companii

ZF pregăteşte de lansare Atlasul de business al României, ediţia a doua. Cum arată harta noilor generaţii de antreprenori? Atlasul de business al României, ediţia a doua, este propunerea ZF de a citi businessul prin intermediul a 50 de hărţi care oferă imaginea României de astăzi.

Hartă realizată de Miruna Diaconu şi Veronica Popescu

Hartă realizată de Miruna Diaconu şi Veronica Popescu

Autor: Dana Ciriperu, Miruna Diaconu

17.05.2023, 00:07 667

Harta spiritului antreprenorial este inclusă în premieră de ZF în proiectul editorial Atlasul de business al României, o colecţie de hărţi de business la care lucrează întreaga echipă ZF. Ilfovul este peste Bucureşti, iar spiritul antreprenorial al clujenilor este aproape dublu faţă de cel înregistrat în Iaşi. Dintr-o singură privire, în numai trei culori, puteţi vedea care sunt judeţele unde s-au creat în 2022 cel puţin 50 de companii la fiecare 10.000 de locuitori.

Peste 100 sunt doar în Ilfov, Bucureşti şi Cluj. Dar cum stă restul ţării? Doar în Atlasul de business veţi găsi informaţii despre judeţul antreprenoriatului în România, dar şi despre cele mai puternice branduri create după 1990, despre harta inovaţiei şi harta competitivităţii, despre cum arată polii de industrial şi logistică sau ce apare pe harta energiei până în 2030. ZF a strâns, într-o hartă, şi cele mai noi proiecte de fabrici de la zero dezvoltate în România în ultimii cinci ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO