Companii

ZF premiază luni campionii români în business din 2013

Premianţii „Campioni în business“ de la Cluj-Napoca

Premianţii „Campioni în business“ de la Cluj-Napoca

Autor: Adelina Mihai

30.10.2013, 21:34 176

Cea de-a şasea ediţie a proiectului „Campioni în business“, prin care ZF îi răsplăteşte pentru performanţa financiară pe antreprenorii din toată ţara, se apropie de final.

Luni-seară, în Bucu­reşti va avea loc Gala Campioni în business 2013, unde antreprenorii români vor fi premiaţi de către ZF îm­preu­nă cu fondul de investiţii Enter­prise Investors, BCR – cea mai mare bancă locală, firma de consultanţă PwC şi fundaţia Triple Helix.

Până în prezent, peste 100 de premii au fost acordate antreprenorilor români din toată ţara în cadrul acestui proiect, pentru că aceştia au demon­strat că pot dezvolta afaceri atât în perioade de creştere economică, cât şi în perioade de criză, că menţin locurile de muncă şi că îşi plătesc taxele şi impozitele la bugetul de stat.

Anul acesta au fost deja premiaţi 18 antreprenori, în cadrul unor evenimente desfăşurate la Cluj-Napoca (pentru firmele din Transil­va­nia şi Ba­na­t) şi la Iaşi (pentru Mol­dova).

În cadrul galei de luni vor fi răs­­plă­tiţi atât antreprenorii din zona Mun­teniei, cât şi cei care au ajuns în finala competiţiei „Campioni în business“ 2013.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO