Companii

ZF „provoacă“ Google la o întrecere de date despre firme

ZF „provoacă“ Google la o întrecere de date despre...

Autor: Bogdan Alecu

08.12.2014, 00:07 605

Financiar începe astăzi să prezinte în ediţia print profilul economic al celor mai mari 100 de companii din România, articole care vor fi incluse în arhiva WIKIZF (www.zf.ro/wikizf), un instrument de lucru pentru manageri, consultanţi şi pentru cititorii care vor să afle cifrele din spatele companiilor.

Proiectul începe cu Automobile Dacia, cea mai mare companie din România după cifra de afaceri din 2013.

La o simplă căutare pe Google după cuvântul Dacia apar 86 de milioane de rezultate, însă pentru a ajunge la informaţiile esenţiale despre companie trebuie să cauţi prin mai multe documente. În schimb, Wiki ZF adună într-un singur document (print şi online) toate in­for­maţiile din viaţa unei companii: de la rezultatele financiare la structura acţionariatului, la cei mai importanţi cinci oameni din companie, date de contact şi până la o istorie a businessului, fără a uita însă cele mai importante evenimente din ultimele luni.

Pentru Dacia cel mai important eveniment din ultimul an a fost trecerea pe prima poziţie a topului celor mai mari companii din România după cifra de afaceri din 2013 (18,4 mld. lei, faţă de locul doi, compania OMV Petrom SA cu afaceri de 18,09 mld. lei).

Aflaţi mai multe despre WIKIZF pe www.zf.ro/wikizf

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO