Companii

ZF Reindustrializarea României. Virgiliu Băncilă, Chimcomplex, cel mai mare exportator cu capital privat românesc: Pentru dezvoltarea pe care ne-am propus-o avem nevoie de forţă de muncă. Majorăm salariile cu 24%. Cifra de afaceri a Chimcomplex a crescut semnificativ în primele cinci luni şi exporturile cresc

Chimcomplex este cea mai mare companie industrială cu capital românesc şi cel mai  mare exportator cu capital românesc.

Chimcomplex este cea mai mare companie industrială cu capital românesc şi cel mai mare exportator cu capital românesc.

Autor: Mirabela Tiron

02.06.2022, 19:20 685

Nu sunt pieţe noi, ne-a avantajat creşterea semnificativă la unele produse, de exemplu la sodă caustică preţul a crescut de trei ori faţă de anul anterior Coloana vertebrală a dezvoltării unei economii este industria chimică.

Chimcomplex (CRC), controlată de Ştefan Vuza, cel mai mare exportator cu capital privat românesc, care deţine platformele din Borzeşti şi Oltchim, are un plan de investiţii de 2,4 miliarde de euro până în 2024, potrivit oficialilor companiei.

„Cifra de afaceri a companiei a crescut semnificativ în primele cinci luni şi exporturile cresc. Nu sunt pieţe noi, ne-a avantajat creşterea semnificativă la unele produse, de exemplu la sodă caustică preţul a crescut de trei ori faţă de anul anterior“, a declarat Virgiliu Băncilă, vicepreşedinte al Chimcomplex, cel mai mare exportator cu capital privat românesc în cadrul eveni­mentului ZF Reindustrializarea României.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO