Companii

ZF Top 100 cele mai valoroase companii din România. Dante International, care operează eMAG şi Fashion Days, este a cincea cea mai valoroasă companie din economie, evaluată la 3,6 mld. euro, în urcare cu 39%

Tudor Manea, CEO, eMAG: Ca să reuşeşti peste hotare trebuie să găseşti serviciul care funcţionează acasă, să găseşti o nevoie a clientului şi să o rezolvi impecabil prin tehnologie. Odată ce ai făcut asta şi ai nişte procese bune şi scalabile, trebuie să te mişti foarte bine şi să mergi în extern, deoarece acolo sunt alţi oameni care se gândesc la acelaşi lucru.

Autor: Cristina Roşca

26.11.2021, 18:20 979

„Dacă îi oferi clientului servicii şi produse bune, el va veni la tine, e precum gravitaţia. Am lansat eMAG Marketplace, am creat valoare pentru selleri şi clienţi. Am lucrat împreună cu Sameday, ulterior am dezvoltat Tazz, care creşte precum Făt-Frumos. În viitor, creşterea companiei va veni atât din dezvoltarea acestor servicii în România şi a altor servicii şi companii în care vom investi, cât şi din extinderea spre internaţional.“

Este cel mai mare jucător din retailul on­line românesc şi are operaţiuni importante şi pe pieţele vecine. Are planuri ambiţioase de creştere alimentate atât de investiţii, cât şi de ex­plozia canalului de vânzări online pe fon­dul pandemiei de COVID-19. A intrat recent pe un nou segment de piaţă – co­mer­ţul ali­mentar online – şi crede că loc de dezvoltare există încă, atât local, cât şi internaţional.

E vorba de compania Dante Interna­tio­nal, care administrează businessurile eMAG România şi Fashion Days Româ­nia şi care realizează vânzări pentru eMAG Bulgaria şi Ungaria. Compania este eva­luată la 3,6 mld. euro, plus 39% şi ocupă locul al cincilea în topul celor mai valoroşi 100 de jucători din economie în acest an.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro