Companii

ZF Who’s who in business România. Astăzi, Christian von Albrichsfeld, Continental

Christian von Albrichsfeld

Christian von Albrichsfeld

Autor: Adelina Mihai

19.08.2015, 00:03 1621

Christian von Albrichsfeld (47 de ani) conduce businessul de peste 2 miliarde de euro în România al producătorului de componente auto Continental şi este responsabil de un efectiv de peste 15.000 de salaraţi. El lucrează în cercetare încă din anul 1997, când s-a angajat în cadrul companiei Continental din Frankfurt, ocupând funcţii de conducere pe proiecte tehnice. Din 2009, Von Albrichsfeld reprezintă concernul Continental în România, fiind şi director pentru cercetare şi dezvoltare pentru România, coordonând, la nivel naţional, activităţile Continental în România (în Timişoara, Sibiu, Braşov, Nădab, Carei şi Iaşi). El a absolvit Universitatea Tehnică din Darmstadt (Germania) în anul 1992 şi este doctor în robotică şi inteligenţă artificială la aceeaşi universitate din anul 1997.

În anul 2012, Von Albrichsfeld a primit titlul de profesor onorific al Universităţii Politehnica din Timişoara.

Gigantul german Continental are două companii în top 10 exportatori din economia românească şi trei fabrici în top 20 cei mai mari exportatori către Germania. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO